ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » W - X

A kategóriában található bejegyzések: 73
Mutatott bejegyzések: 49-60
Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

Az alapjátékban rengeteg helyszínt bejárhattunk, így a kampány elég változatos volt ilyen szempontból. A The Old Bloodban ezt sem sikerült megismételni: hiába térhetünk vissza Wolfenstein-kastélyba, ha nem dolgozták ki annyira, hogy érdekes legyen. Persze kívülről csodásan néz ki, és az első alkalommal ámulatba ejti a játékost, de a második óra után már unalmassá válik. 

Az erőtől duzzadó korongokat gyártó Lucas Arts, illetve gyorsaságfüggők számára kifejlesztett játékokat piacra dobó EA Games mellett van egy olyan kiadó, amely ugyan nem azzal tölti az idejét, hogy egyes játékai fejlesztési idejéből kicsit lefaragjon, hanem minden erejével azon van, hogy programjai nevét vérvörös nagybetűkkel véssék be a nagykönyvbe. Igen, nem másról beszélünk, mint a Blizzardról.

A We Happy Few az alternatív 1960-as években játszódik egy brit szigeten. A mikrotársadalmat, úgy néz ki, elkerülte a német megszállás, ám ehelyett egy belterjes, drogfüggő, fehérre mázolt arcú közösség jött létre. Hősünkben évekig fel sem merült a gyanú, hogy valami nincs rendjén, eljárt dolgozni a cenzúrával foglalkozó hivatalba, ahol íróasztal mögött régi újságokat szortírozott. Egy nap azonban egy cikk fájó emlékeket hozott elő – kiderült, hogy régen többre voltunk hivatottak, mint most. 

Az alapfelállás tehát ugyanaz, most is a küllemükben igen vad módokon (pláne, ha a számos videojátékból, például a PayDay 2-ből, a Team Fortress 2-ből vagy a Goat Simulatorból csent kosztümöket felvonultató All-Star kiadást választjuk) testreszabható kukackommandót kell irányítanunk gyönyörű és szinte maradéktalanul pusztítható 2D-s környezetben, akikkel körökre osztva kell megmérkőznünk a gép vagy más játékosok által irányított csapatokkal. 

A Worms: W.M.D. (Weapons of Mass Destruction) klasszikus, kétdimenziós tálalásban, ezúttal kézzel rajzot, felfrissített kinézetet kapott gilisztákkal hozzák el a rombolást. A játékmenet többnyire az eddigi címekben, de főleg a Worms: Armageddonban látottakat követi, mind a fegyverek, mind a kínálkozó lehetőségek terén, pár fontos eltéréssel: vannak járművek és olyan épületek, amelyekbe be lehet lépni. A járművek, pontosabban tankok, a tűzerejük mellett védelmet nyújtanak a támadásokkal szemben.

A Space Marine egy hagyományos értelembe vett TPS, amelyben a világ legtökéletesebb gyilkológépezét, egy űrgárdistát alakítunk. A történet a Birodalom egyik termelő bolygóján játszódik, amit orkok vesznek támadás alá. Mivel a planétán egy Titan névre hallgató titkos project fejlesztése folyik, így a bombázás és az egyéb alternatív pusztító eszközök bevetése esélytelen, ezért az űrgárdisták egy csoportját, az Ultrákat vetik be a terepen. 

Whispers is a first-person horror game. You play the role as a caretaker of a house out in the country. You have to keep an eye on the house for your friend. The house is located somewhere in a field away from the city. He left instructions for you to follow. Nothing complicated, just take the premise and keep the house clean. Whatever's wrong with the house is something you will find out...

A WarCraft 2 egy remekmű. Igen, ahogy fentebb is említettem, sokan preferálják a 3. részt, ami szintén zseniális, de én azt mondom, megér egy próbált ez a darab is. Őszintén szólva, az első rész, azaz a WarCraft: Orcs and Humans mai szemmel tényleg nem a legjobb, leginkább azért, mert hiába vannak benne remek RTS elemek, az irányítás borzalmas. Szerintem az már akkor se volt jó.

- You have to drive through difficult terrain and at the same time not destroy your vehicle.
- Be ready for a conflict against your enemy on his area.
- You will have to choose a path that will decide the course of the mission!
- In front of you difficult tasks, and you have to face it!
- Diversified terrain, weather anomalies, it all affects the ride!

Maga a jéték felépítése ige érdekes. Egy 15-16. századi ronint ("gazdátlan szamuráj") fogunk irányítani a játékban szabadon. Oda mész ahova akarsz, dolgozhatsz a parasztoknak, a kormány hivatalnokoknak, de akár rabló is válhat belőled. Döntéseinktől függően (kivel milyen viszonyt ápolunk, kinek a szövetségese leszünk, hogyan viszonyulunk a falusiakhoz) különböző módokon lehet végigvinni a játékot.

Smashfist, Shadow és Forcer szerencsére elég képzettek ahhoz hogy egy számukra teljesen idegen bolygón is sikerrel vegyék fel a harcot a különböző elemekkel. A programban egyszerre irányíthatjuk a három karaktert, de természetesen külön-külön is átvehetjük felettük az irányítást

A Firaxis a héten jelentette be a nagyszerű XCOM: Enemy Unknown folytatását, az XCOM 2-t, ami az előd eseményei után egy, az idegenek által leigázott Földet tár elénk, amit egy kicsi, de szívós gerillacsoport segítségével kell felszabadítanunk. A folytatás jobb fizikát, kibővített és átdolgozott játékmenetet illetve procedurálisan felépített pályákat hoz, megjelenni pedig idén novemberben fog, méghozzá kizárólag PC-re.