ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » W - X

A kategóriában található bejegyzések: 69
Mutatott bejegyzések: 37-48
Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

"„Dolgoztasd meg azt a videokártyát és lépj egy lépéssel közelebb a valósághoz!”

Töltsd le az Ultra textúra csomagot, hadd nyűgözzenek le a bámulatos részletek! Használd ki teljes egészében 4K kijelződet és készülj a közel valóságosnak ható élményre.

Mivel ez egy – sandbox jelleg ide, vagy oda – alapvetően sztoriorientált alkotás, amelynek van egy épkézláb, kerek története, most kérnék minden olvasót, aki nem kíván semmilyen, számára a játékélmény leamortizálását okozó részletet megismerni, görgessen a következő bekezdésre.
A Watch Dogs 2-ben egy új főhőst és egy új helyszínt ismerhetünk meg. Marcus Holloway, alias Retr0 egy szuperzseniális képességekkel rendelkező hacker.

Sok minden változott Aiden óta: kapunk egy teljesen új főhőst, Marcus Holloway-t (kódneve Retr0), valamint a lokáció is megváltozott. Elhagytuk a Szeles Várost, ezúttal játszóterünk a Bay Area lesz, egészen pontosan San Francisco, Silicon Valley, Marin, Oakland és a Civic terület. Minden egyes szín természetesen különbözik a többitől, mind nagyságában mind pedig karakterisztikájában, de kitérünk még rájuk a későbbiek folyamán.

Warhammer 40,000: Sanctus Reach brings you to a dark era of carnage and endless war. There is no peace among the stars: the Imperium of Man is beset on all sides by all kinds of threats. Among them is the Orks, a barbaric and warlike xeno race. One of their fiercest leaders, Grukk Face-Rippa, leads his Red Waaagh! in the Sanctus Reach system.

Adott a biztonsági rendszerekben jártas, csendes, kapucnis pulcsit viselő autista, Josh, a szegecselt farmerkabátban és ledes maszkban rohangáló Wrench, aki egyfajta műszaki zseni. A kötelező nagydumás csaj sem maradhat ki: Sitara tartja a kapcsolatot a rajongókkal, és van egy színesbőrű fickó is a polkorrektség jegyében: Horatio a kódok és a hackek mestere.

Set in a fictitious environment inspired by ports and landmarks from around the globe, in World Ship Simulator you can captain magnificent vessels on the high seas in an expansive open world and begin your career in the maritime industry.
 

An Open World action-RPG in a corrupted world falling apart, beautifully rendered thanks to CryEngine technology.

Wolcen: Lords of Mayhem features a dynamic, fast-paced combat system with weapon-based combos and charged attacks. Dodge, Dash, Hack, Slash and unleash devastating spells on your enemies !
The game has no class restriction and uses a Resource Opposition System that adapts to any play-style.

 

WARSHIFT is the unique mix of Action, RTS and Role-playing gameplay elements that forms an innovative game genre. You can build base, manage troops, and then come down to keep your enemy at gunpoint in the dynamic battle and customize your main characters. This unusual gameplay requires a complete change of your play style.
 

Az alapjátékban rengeteg helyszínt bejárhattunk, így a kampány elég változatos volt ilyen szempontból. A The Old Bloodban ezt sem sikerült megismételni: hiába térhetünk vissza Wolfenstein-kastélyba, ha nem dolgozták ki annyira, hogy érdekes legyen. Persze kívülről csodásan néz ki, és az első alkalommal ámulatba ejti a játékost, de a második óra után már unalmassá válik. 

Az erőtől duzzadó korongokat gyártó Lucas Arts, illetve gyorsaságfüggők számára kifejlesztett játékokat piacra dobó EA Games mellett van egy olyan kiadó, amely ugyan nem azzal tölti az idejét, hogy egyes játékai fejlesztési idejéből kicsit lefaragjon, hanem minden erejével azon van, hogy programjai nevét vérvörös nagybetűkkel véssék be a nagykönyvbe. Igen, nem másról beszélünk, mint a Blizzardról.

A We Happy Few az alternatív 1960-as években játszódik egy brit szigeten. A mikrotársadalmat, úgy néz ki, elkerülte a német megszállás, ám ehelyett egy belterjes, drogfüggő, fehérre mázolt arcú közösség jött létre. Hősünkben évekig fel sem merült a gyanú, hogy valami nincs rendjén, eljárt dolgozni a cenzúrával foglalkozó hivatalba, ahol íróasztal mögött régi újságokat szortírozott. Egy nap azonban egy cikk fájó emlékeket hozott elő – kiderült, hogy régen többre voltunk hivatottak, mint most. 

Az alapfelállás tehát ugyanaz, most is a küllemükben igen vad módokon (pláne, ha a számos videojátékból, például a PayDay 2-ből, a Team Fortress 2-ből vagy a Goat Simulatorból csent kosztümöket felvonultató All-Star kiadást választjuk) testreszabható kukackommandót kell irányítanunk gyönyörű és szinte maradéktalanul pusztítható 2D-s környezetben, akikkel körökre osztva kell megmérkőznünk a gép vagy más játékosok által irányított csapatokkal.