ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » W - X

A kategóriában található bejegyzések: 69
Mutatott bejegyzések: 61-69
Oldalak: « 1 2 3 4 5 6

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

A Team17 úgy látszik, belátta ennyi idő után, hogy nem feltétlenül valami új dolgot kell erőltetni, sokkal célravezetőbb, ha a közönségkedvenc ízeket próbálják újrafőzni, kiforrottabbá tenni, esetleg némi új fűszerrel megszórni az alapanyagot, hogy aztán az ízesebb lehessen, mint valaha. A next-gen konzolok térhódításának idején szinte ordított magáért egy jó Worms játék a Live piactérre, úgyhogy 2007-ben meg is jelent egy eléggé vérszegényre sikeredett konzolátirat a széria első részeiből.

Folytatás, ami teljes egészében úgy működik, mint az előző rész. A helyszín ezúttal nem egészen Ardania földje, hiszen azt a helyi főgonosz, a The United One több darabra roppantotta, a világ egyes szeleteit átlökve egy másik dimenzióba. Mázli, hogy a dimenziók között térkapukkal lehet közlekedni, csakhogy a túloldalon nem csak egy felfedezésre váró világ, de tengernyi szörny, pár barátságos és több barátságtalan.

Wrath of the Nagas az első expanzió a Warlock 2 és vele együtt fejlesztői InoCo bevezeti a legnagyobb veszélyt Ardania valaha is látott. leselkedik a peremén világunk évszázadok óta. Várja a lehetőséget, hogy sztrájk, támadják meg és uralkodj. A Nagas visszatértek! Segített az ősi lények nem látott Ardania éves kora óta a nagy királyok, mint gorgons és hárpia, azok igyekeznek befeketíteni az ég, méreg földjeinket.

A játékban fémből, és műanyagból készített, különböző frakciókhoz tartozó karakterekkel kellett vívni a háborút, melyben a cél természetesen a Vas Birodalmak (Iron Kingdoms) feletti uralom megszerzése. Ennek számítógépre készített verziója a Warmachine Tactics.

Nem ismered a Warmachine-t? Nem baj. 2014 közepén-végén biztosan megismered, hiszen a legújabb -- rendkívül sikeres -- Kickstarter projektnek köszönhetően mindenki megveheti majd a Warmachine Tactics című körökre osztott, steampunk környezetben játszódó harci-taktikai programot, mely PC-re és Macintoshra érkezik, sőt lehet, hogy mobileszközökre is.

A Wasteland 2 az 1988-ban megjelent klasszikus szerepjáték közvetlen folytatása. Készülj fel egy posztapokaliptikus utazásra, ahol izgalmas körökre osztott csatákban kell próbára tenned stratégiai érzékedet, valamint csavaros puzzle-feladványokat kell megoldanod a továbbjutáshoz.

A játékot a Snowed In Studios könyörögte fel Steam Greenlightra, miután Kickstarteren éppen hogy összekalapozták a kitűzött ötvenezer kanadai dollárra rúgó fejlesztői költséget; ez alig négy hónappal ezelőtt történt, szóval egy piros pont jár azért, hogy nem tologatták sokáig a megjelenést. 

Tíz évvel a Worms Armageddon után a körökre osztott vicces mészárlás folytatódik a Worms Reloaded Steamen, PC-re elérhető vadonatúj kiadásában. A Worms Reloaded legfeljebb négy résztvevős online és offline többjátékos móddal, hangkommunikációval, egy rakás őrületes új (és a játék ünnepelt múltjából visszatért jellegzetes régi) fegyverrel, teljesítményekkel.

A WRC: FIA World Rally Championship hivatalos játéksorozatának negyedik része szebb grafikát hozott, s javított kezelést, ami az újoncoknak kedvez elsősorban. A programban a népszerű versenysorozat 2013-as idényének összes hivatalos licence szerepel, szóval ha valaki autentikus világbajnokságot szeretne játszani, akkor a WRC: FIA World Rally Championship 4 az ő játéka.