ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » W - X

A kategóriában található bejegyzések: 75
Mutatott bejegyzések: 61-72
Oldalak: « 1 2 ... 4 5 6 7 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

Smashfist, Shadow és Forcer szerencsére elég képzettek ahhoz hogy egy számukra teljesen idegen bolygón is sikerrel vegyék fel a harcot a különböző elemekkel. A programban egyszerre irányíthatjuk a három karaktert, de természetesen külön-külön is átvehetjük felettük az irányítást

A Firaxis a héten jelentette be a nagyszerű XCOM: Enemy Unknown folytatását, az XCOM 2-t, ami az előd eseményei után egy, az idegenek által leigázott Földet tár elénk, amit egy kicsi, de szívós gerillacsoport segítségével kell felszabadítanunk. A folytatás jobb fizikát, kibővített és átdolgozott játékmenetet illetve procedurálisan felépített pályákat hoz, megjelenni pedig idén novemberben fog, méghozzá kizárólag PC-re.

Kezdjük azzal, hogy Aiden Pearce egy meglehetősen súlytalan karakter. Piti bűnöző, aki társával tehetős figurák pénzét lopja, netán fontos adatokat ad el egy harmadik félnek. Hősünk mindaddig így élte az életét, mígnem egy olyan célpontba botlott, aki meg tudta védeni értékeit. Hamar kinyomozták az ír felmenőkkel bíró Aiden valódi személyazonosságát, így egy csapásra veszélybe sodorta családtagjait, különösképpen unokahúgát, akit meggyilkolnak. 

Mivel a New Order eseményei előtt járunk, sok minden másképp lesz. A lézerfegyverek például kimaradnak, de jön helyette kettészedhető cső (amivel mászni, gyilkolni, és falat átütni is lehet), lefűrészelt csövű sörétes, meg egy csomó mókás és hatásos új lőfegyver

A Wolfenstein: The New Order perkek bevezetésével honorálja játékstílusunkat, adott feltételek (pl.: végezz x ellenséggel becsúszva, vagy fedezék mögül kihajolva) teljesítése esetén négy kategóriába (stealth, tactical, assault, demolition) sorolt állandó hatású bónuszokban (több dobótőr, nagyobb tár, gyorsabb fegyverváltás stb.).

A fejlesztés elején a programot egyenesen Dungeon Keeper 3-nak hívták és csak 2012-ben döntöttek úgy, hogy nem egyezkednek az Electronic Artsszal, inkább saját címet adnak produktumuknak (igaz, ez meg az anno tervezett DK3 alcíme lett), és szerencsét próbálnak a Kickstarteren. Kampányuk során valamivel több, mint 210 ezer fontot gyűjtöttek össze, a napokban pedig végre napvilágot látott a végül Peter Molyneux által is ajánlott játék.

A Team17 úgy látszik, belátta ennyi idő után, hogy nem feltétlenül valami új dolgot kell erőltetni, sokkal célravezetőbb, ha a közönségkedvenc ízeket próbálják újrafőzni, kiforrottabbá tenni, esetleg némi új fűszerrel megszórni az alapanyagot, hogy aztán az ízesebb lehessen, mint valaha. A next-gen konzolok térhódításának idején szinte ordított magáért egy jó Worms játék a Live piactérre, úgyhogy 2007-ben meg is jelent egy eléggé vérszegényre sikeredett konzolátirat a széria első részeiből.

Folytatás, ami teljes egészében úgy működik, mint az előző rész. A helyszín ezúttal nem egészen Ardania földje, hiszen azt a helyi főgonosz, a The United One több darabra roppantotta, a világ egyes szeleteit átlökve egy másik dimenzióba. Mázli, hogy a dimenziók között térkapukkal lehet közlekedni, csakhogy a túloldalon nem csak egy felfedezésre váró világ, de tengernyi szörny, pár barátságos és több barátságtalan.

Wrath of the Nagas az első expanzió a Warlock 2 és vele együtt fejlesztői InoCo bevezeti a legnagyobb veszélyt Ardania valaha is látott. leselkedik a peremén világunk évszázadok óta. Várja a lehetőséget, hogy sztrájk, támadják meg és uralkodj. A Nagas visszatértek! Segített az ősi lények nem látott Ardania éves kora óta a nagy királyok, mint gorgons és hárpia, azok igyekeznek befeketíteni az ég, méreg földjeinket.

A játékban fémből, és műanyagból készített, különböző frakciókhoz tartozó karakterekkel kellett vívni a háborút, melyben a cél természetesen a Vas Birodalmak (Iron Kingdoms) feletti uralom megszerzése. Ennek számítógépre készített verziója a Warmachine Tactics.

Nem ismered a Warmachine-t? Nem baj. 2014 közepén-végén biztosan megismered, hiszen a legújabb -- rendkívül sikeres -- Kickstarter projektnek köszönhetően mindenki megveheti majd a Warmachine Tactics című körökre osztott, steampunk környezetben játszódó harci-taktikai programot, mely PC-re és Macintoshra érkezik, sőt lehet, hogy mobileszközökre is.

A Wasteland 2 az 1988-ban megjelent klasszikus szerepjáték közvetlen folytatása. Készülj fel egy posztapokaliptikus utazásra, ahol izgalmas körökre osztott csatákban kell próbára tenned stratégiai érzékedet, valamint csavaros puzzle-feladványokat kell megoldanod a továbbjutáshoz.