ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » W - X

A kategóriában található bejegyzések: 69
Mutatott bejegyzések: 25-36
Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

We're searching for talented people to help us strengthen our ambitions 
and dreams for the future. We're currently looking for cracktromakers 
programmers, crackers, suppliers and basically anyone that can help us 
change the world. We can offer a strong dedicated team, with passion 
dreams and skills 

Unique fusion of a top down shooter and tower defense strategy. You are the
invader! Use destructive weapons or lead you enemies into a maze of towers.
Strategize in the build mode by carefully selecting various types of alien
towers or throw yourself right into the heat of the battle.

Ha valaki pár hete azt mondja nekem, hogy az új Wolfensteint a sztorija miatt fogom legjobban élvezni, szabályosan kiröhögöm, hisz semmi sem utalt rá, hogy a svéd MachineGames többet tenne le az asztalra egy old school lövöldénél. Mégis így történt.

Igaz, ez elsőre még annyira nem is feltűnő. Maga a borítókép, illetve a kezdőképernyő mintha csak át lett volna másolva tavalyról, a stílus és a koncepció totálisan megegyezik, miközben a menü felépítése is ismerős. Hála az égnek, hogy a hihetetlenül puritán, mondhatni, amatőr kezelőfelületen túl kezdődik az élet, ezúttal egy betanító szakasszal, ami után választhatunk, 

Wildlife Park 3 do you  have what  it takes  to be  a  zoo  manager?
Wildlife Park 3 is the latest part of the successful series.  As zoo
manager, you  are responsible  for your  very own  and  unique  zoo.
Choose from numerous types of enclosures, park buildings  and plants
to design an environment appropriate to each species. 

Pontosan olyan, mint a Civilization, csak épp fantasy változatban. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy mégsem hallottál róla: a Warlock két éve, szinte a fű alatt, teljes csendben jelent meg, mostanra pedig elkészült a folytatása, amely nemcsak, hogy felér az ihletadója szintjéhez, de van annyira addiktív is!

A completely redesigned, intuitive user interface that makes setting up and editing your flight a breeze.
Consistently usable 3-D cockpits and stunningly high-resolution exterior models for all included aircraft.

New in X-Plane 11
A completely redesigned, intuitive user interface that makes setting up and editing your flight a breeze.
Consistently usable 3-D cockpits and stunningly high-resolution exterior models for all included aircraft.

Wild Unknown is a first-person adventure game where players must explore, solve puzzles, and uncover hidden secrets in order to piece together the surprising story of the mysterious wilderness in which they awake. Players must then use everything they have learned to choose what they feel is the "best" end to the story.

Wells is an action side-scrolling game with 3D graphics, its style is a direct reference to a classic subgenre of games that was popular in the 90's, the Run and Gun. Prepare yourself for facing hordes of enemies, explosions, gigantic bosses and a dangerous and fascinating journey into a steampunk universe.

Az X-Blades a hack-and-slash stílusú játékmenet legfrissebb képviselője, melyben Ayumival, a szőke harcoslánnyal indulhatunk a démonseregek visszaszorítására. A játék leginkább manga elemekre épít, s ez meglátszik a főszereplő kinézetén is.

A 2012-es rebootban szintén a nemzetközi elitalakulatot vezetve sikeresen megállítottuk az idegenek Föld elleni invázióját... legalábbis sokadik végigjátszásra, hiszen elsőre akár normál nehézségen is elcsúszhattunk, még a bázismenedzsmenten is.