ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » S - T

A kategóriában található bejegyzések: 531
Mutatott bejegyzések: 517-528
Oldalak: « 1 2 ... 42 43 44 45 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

A játékban nincsenek irányítható járművek, habár a játék kódjában mindezek szerepelnek, külső modok használata nélkül azonban nem lehet őket használni. Így a játékos kénytelen egyik pontból a másikba gyalogosan közlekedni. Az előrehaladás futással felgyorsítható, de ez csak limitált mértékben, mert az állóképesség nagymértékben függ az általunk cipelt felszerelés súlyától, és futás közben nem tudunk lőni sem. 

A Sacred első része még teljes játékunk is volt, s mint ilyen, a jobbak közül való. Az egyik legjobban sikerült hack'n'slash folytatásán ügyködik a német Ascaron, melyben láthatóan megszépült grafika mellett újra bejárhatjuk - akár lóháton is -, Ancaria varázslatos világát.

Központi témája a gép ellen vívott King of Iron Fist Tournament, mely egy fordulókra osztott, fordulónként több menetes bajnokság, végén egy főellenséggel, kinek személye változik a különböző részek egyébként egybefüggő történetével, de kilétét az általunk választott karakter is befolyásolja.

Összesen 19 Street Fighter és 19 Tekken karakter kapott helyet a játékban. Az előbbiből itt van Akuma, Ryu, Ken, Chun-Li, Rufus, Vega, Bison, Abel és Juri, az utóbbiból pedig Ogre, Jin, Asuka, Julia, King és Kuma, a teljesség igénye nélkül, de nem lett rossz a pályák felhozatala sem. 

Egy srác, éppen graffitizik egy vonat oldalára, amikor is megjelenik, egy őr, vagy nem tudom mi és elakarja kapni. Ekkor az emberünk elkezd menekülni és innentől jövük mi.Az emberünk rohan, nekünk pedig irányítani kell.

A játékban egy kommandós osztag vezetőjét irányítjuk és többedmagunkkal kell megfelelnünk a kapott szituációnak! Ideáig ez rendben van, sok játékban volt már ehhez hasonló helyzet, de amint betöltjük a SWAT 4-et, mindjárt másképpen fest a helyzet! Először is megkapjuk a feladatot, miszerint meg kell tisztítanunk egy éttermet a rosszfiúktól és kiszabadítanunk a túszokat! 

Nem sokkal azután, hogy Patricia Caldwell elnök szélnek eresztette a Tom Reed vezetése alatt megromlott Third Echelont, létre is hozta a titkos terrorelhárító szervezet utódját. A Fourth Echelon kilétét viszont még nagyobb homály fedi: a csapat kizárólag az elnöknek jelent, földi bázisa sincsen, a Paladin repülőgép fedélzetéről végzi az egész világot behálózó tevékenységét, vezetője pedig nem más, mint a megbízhatóságát és lojalitását.

Az egész játékmenet fő mozgatórugói a nyersanyaggyűjtés és a parasztok. A derék peonok nélkül mit sem ér a hadigépezet, főleg, ha képtelen vagyunk megtartani moráljukat a királyság felé. A hűséget pedig úgy érhetjük el, hogy csökkentjük az adókat, növeljük a fejadagokat és jobb lakhatási feltételeket biztosítunk számukra. 

A csapatai veresége után a gyáva király külföldre menekült, és onnan próbált összeesküvéseket szevezni, hogy visszaszerezze a trónt. A hatalmas bárók türelmetlenek, és kezdik szétmarcangolni a királyságot. 

-Keresztes Lovag -egyedi játék: itt megadnak, tetszés szerint állítod be a pályát, az ellenfeleket, a nehézséget, a szövetségeseidet. Ideális egy jó szórakozáshoz. -Keresztesek nyomában: Egy útvonal, melyen végig kell vezesd katonáidat. Itt egy adott helyzetbe csöppenve kell feltaláld magad. Ha teljesítetted az aktuális kalandot, továbblépsz.

 

Nyitott világban - Nem vagyunk csak a város Fáklyás többé! Fedezze fel a hatalmas szárazföldi területek és a több hub városok, harc esőben, hóban, éjjel és nappal. A szint véletlenszerűség biztosítja az új elrendezés, utak, zsákmány, és a szörnyek minden alkalommal, amikor játszani.
 

A Torchlight visszatér! A díjnyertes akció-RPG és a 2009-es Game Developer's Choice Award legjobb új játékának megválasztott cím folytatódik. A Torchlight II a Diablo 1, Diablo II, Mythos és Fate játékok fejlesztőitől érkezik. A Torchlight történet második epizódja tartalmazza mindazon elemeket, melyeket a játékosok szerettek az előzményben: gyors akció, humor és többszáz fajta használható tárgy (loot).