ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » S - T

A kategóriában található bejegyzések: 531
Mutatott bejegyzések: 505-516
Oldalak: « 1 2 ... 41 42 43 44 45 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

Közel a vég. Az általunk ismert élet az eddigi legnagyobb zombifertőzéssel pokolra jutott. A fennmaradáshoz és újrakezdéshez a maroknyi szétszóródott túlélővel kell szövetkezned e dinamikus nyílt világú, külső nézetes akciójátékban.
 

A Spec Ops: The Line vitathatatlan érdeme, hogy a konkurenciával ellentétben nem személytelen célpontokra lövünk, sokkal jobban átjönnek a háború faramuci szabályai. Minden kivégzett ellenfél sokat nyom a latba, Dubaj fénykorából származó személyes emlékek megtalálásával a háttér is kiteljesedik. 

Mivel a játék 2003. december 5-én jelent meg (2009 óta érhető el Steamen), ezért nálam Windows 7 alatt adódtak vele kellemetlenségek. Többek között az, hogy alapból csak 4:3-as felbontást támogat, így kénytelen vagyok vele 1600x1200-ban játszani, mondjuk ez nem akkora probléma. Nagyobb baj az, hogy le kellett tiltanom a játék átvezető mozibetéteit, ugyanis abban a pillanatban lefagyott és kilépett, amint egy ilyen videónak vége volt.

A Star Wars univerzuma sokaknál bezárul Anakin Skywalker tehetségének
felfedezésével a monumentális Endor körül zajló csata után, amiben
felrobban a Halálcsillag, és a Lázadók maroknyi csapata
győzedelmeskedik. A legkitartóbb rajongók azonban nem temették el a
Saga-t, folytatták a történetet, vagy épp ellenkezőleg, visszaugrottak
az időben 4000 évet, és az ott zajlódó eseményeket vázolták fel nekünk
könyv, szoftver vagy esetleg képregény formájában.

Ez a verzió nem működik multiplayer, csak single player offline módban!
TrackMania 2 Canyon megengedem, hogy megtapasztalják a szórakozást és adrenalin versenyzés lenyűgöző autó szenzációs pálya egy nagy jobb folytatást Nadeo Studio Online Racing jelenség TrackMania már élvezett több millió játékos.

Slam Bolt Scrappers egy puzzle videojáték által készített független fejlesztő Fire hose game . A játékosok vezérlő karakterekel,  harcolni ellenfelet stílus és épít tornyokat, hogy elpusztítsa a többi játékost. A játék ötvözi szempontjai számos videojáték műfajban, beleértve puzzle, akció, és a stratégia. megjelent március 15-én 2011

A Total War: Rome II a zseniális első rész nyomdokain haladva vezényel vissza bennünket az ókori Róma fényűző életébe, mely korban az aranynál csak a vértől ragacsos penge csillant szebben.
A játékban most is a kor Európája feletti hatalomért küzdhetünk, a légiósokon túl viszont akár a germánokkal, a bretonokkal vagy a punokkal is harcba szállhatunk.

A játékmenet egyébként teljesen olyan mintha valamelyik új Mariót próbálgatnánk. Itt is akadályokat kerülgetünk, ellenfelekre ugrálunk rá, sőt, még lánykákat is meg fogunk menteni. Sztorija nincs az anyagnak, illetve ha attól eltekintünk, hogy legényünk minél több kincset akar felvenni a random generálódó pályákon. 

A Street Racing Syndicate, vagy más néven SRS, egy többplatformos videojáték, amit az Eutechnyx fejlesztett és a Namco adott ki.
A játék 2004-ben jelent meg PS2-re, Nintendo GameCube-ra, Xbox-ra és PC-re. 2005-ben a Game Boy Advance is csatlakozott a platformlistához. 

A játék meg a másik 50 - es években a múlt században. America által elfoglalt náci Németország, zászlók horogkereszt alakulnak ki a tetőn a Fehér Ház. Spark Unlimited úgy döntött, hogy a történelmi tény - 1931-ben, Winston Churchill volt, elütötte egy autó, és túlélte, hogy - feltéve, hogy az lenne, ha a katonai vezető volt, nem egészen, akkor a járdán.

2012.Hat év telt el azóta, a második baleset, amely háttérbe szorította az események április 1986.A játék meg a csernobili zóna lett egy hely, ahol a sors betört a fenyegetés az egész emberiség.Terület felfedi titkait vonakodva, erővel, és egy ritka hős, aki képes elérni a szív és tanulni - milyen veszély vár ott?

És hat év alatt már illő lett volna nem csak a vodkát iszogatni abban az irodában. A GSC Game World revánsot akart, még ha a kiadó támogatását elveszítették is, vitték tovább álmukat egy élő és működő környezet megalkotásáról egy FPS keretein belül, ahol néhány elem már túlélő-szerepjátékba megy át, mindenféle script nélkül, véletlen eseményekre alapozva, persze a történeti szál figyelembevételével.