ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » Q - R

A kategóriában található bejegyzések: 107
Mutatott bejegyzések: 97-107
Oldalak: « 1 2 ... 7 8 9

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

A Risen 3: Titan Lords a Risen-sorozat harmadik része, mely egy középkori nyitott világban enged szabadjára minket.

A Risen 3: Titan Lords sztorija szerint a játék világát elhagyták az istenek, ráadásul földje a titánok háborújától szenved – és persze ahogy az ilyenkor a jó öreg sablonok szerint lenni szokott, egy új veszedelem is feltámad.

Menetrendszerűen megérkezett egy újabb videó az Nvidia által megálmodott Project Shield konzol egyik exkluzív videojátékáról, avagy a Vivid Games által fejlesztett Real Boxing-ról, amely a kérdéses mozgókép alapján igencsak brutális küllemet tud majd produkálni a masinán.

1999-ben, majd 2003-ban jöttek a folytatások, immáron három dimenzióban, velük párhuzamosan pedig olyan spinoffok láttak napvilágot, mint a Junior, a Brain Games, az Arena, vagy a Golf. Hősünk legutóbb 2006-ban kapott önálló játékot, a Raving Rabbids viszont inkább a nyulaknak, mintsem neki hozott népszerűséget, a fehér kis BWAAA-szörnyek azóta minden évben visszatértek, önálló címekkel, változatlan siker mellett. 

A Rayman: Legends nagy újítása, hogy bemutatkozik egy régi ismerős, Murfy, vele együtt pedig az a lehetőség, hogy a három másik ugrabugráló játékos előrehaladását segítsük. A Rayman: Legends ugyanis egy amolyan 3 és fél fős kooperatív módot tartalmaz, melyben hárman a hagyományos módon teljesítik a pályát, míg a negyedik játékos a második képernyőn a pályaelemeket mozgatja meg, ezzel megnyitva a többiek előtt az utat. Mindez egy kis frissességét hoz a játékmenetbe.

Quake 4 hozza a negyedik részlet a legendás Quake sorozat a DOOM 3 motorral!

Egy kétségbeesett háborút Föld túlélése ellen könyörtelen idegen ellenség, az egyetlen módja, hogy legyőzze őket, hogy legyen az egyik közülük. Fegyveres fejlett fegyverek, járművek, és segíti egy elit osztag a tengerészgyalogosok, akkor vegye a csata, hogy a szíve a Strogg bolygót, és vált a Föld egyetlen reménye a győzelemre.

remek modolhatóság miatt nem feltétlenül vetendő az id fejére hogy csak ez a két játékmód maradt meg a játékban. A milliónyi letölthető pálya, játékmód, skin, és miegymás mellett eltörpül ez a probléma, ráadásul a játék megjelenését követő évben a Jézuska nagy kegyesen az igazán jó kisfiúként (kislányként) viselkedő quakereknek megtojhatta a fa alá a Team Arena kiegészítőt, amely további lehetőségeket nyitott. 

1997-ben november végén-december elején jelent meg az id Software és az Activision közös munkájának gyümölcse, a Quake II.Ennek örömére Tim Willits, az id Software munkatársa megosztott pár érdekességet a játékról:
- Mindössze három művész készítette az összes 2D és 3D munkákat, az egész játékban.

A Capcom még egyszer utoljára leráncigál egy bőrt az immár több mint nyolc éves Resident Evil 4-ről, amely megreformálta az addigra kicsit haldokló sorozatot, elirányítva azt a túlélőhorrorból az akciók világába. A siker nem is váratott magára -- bár már túlvagyunk a megosztó hatodik részen, a múltidéző Revelationsön (ami szintén felturbózott változatban jött el PC-re) és a pocsék Operation Raccoon Cityn (na meg vagy féltucat vadhajtáson), máig sokak szemében a negyedik a legjobb Resident Evil játék.

A hamburgi Master Creating tovább szeretné színesíteni az akció-szerepjátékok palettáját. Restricted Area című játékuk a legtöbb, a kategória elitjébe tartozó programmal ellentétben azonban nem egy fantasy, hanem egy futurisztikus világot vetít elénk.

Egy teljesen kifejlett RPG-ről beszélünk, amiben van óriási nyitott világ, szépen kivitelezett erdők és falvak, dialógusopciókban mesélt történet, rengeteg csinos fogadóslány karakter, küldetések dögivel, kraftolható tárgyak, használható rúnák és varázsigék, változatos ork- és szörnyfelhozatal, rengeteg lootolható fegyver, arany és páncél. Figyeled, hogy mindez egy sima mobiljátékban? Ez már valami! 

John Carmack fejlesztőcsapata, az id Software a Doom által vált híressé, és e játék kapcsán sokan az FPS-ek születéséről beszéltek, beszélnek. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy 1991-ben már jóval a Doom előtt volt egy Wolfenstein 3D nevű, belső nézetű lövöldözős játékuk, mely egy 80-as évekbeli, hasonló című játék remake-jeként ivódott be a köztudatba. 

1-12 13-24 ... 73-84 85-96 97-107