ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » I - J

A kategóriában található bejegyzések: 49
Mutatott bejegyzések: 37-48
Oldalak: « 1 2 3 4 5 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

Veterán fejlesztők egy túlélőjátékot készítenének, amiben az emberiség számára kell új otthont találunk a barátságtalan űrben.A játékban egy óriási űrhajó kapitányának szerepét töltjük be, a feladatunk pedig az, hogy az emberiség megmaradt részének egy új otthont találjunk. 

Képzeljünk el egy alternatív múltat! Az elso világháború kicsit tovább tartott a kelletnél, 1964-ben még mindig dúl. Az egésznek egy ember az oka, Nikolai Aleksandrovitch Ugenberg báró, aki a bolsevik forradalom alatt ragadta magához a hatalmat, jelenleg pedig egy új orosz-mongol birodalmat akar építeni, mely az Atlanti óceántól a kínai partokig ér. 

A játék során hősünket külső nézetből irányíthatjuk, az izgalmakról pedig a fedezékrendszer, a közelharc, és a fókuszcélzás gondoskodik. Az elsőre szükségünk is lesz, hiszen vannak bevetések, ahol akár több tucat zsoldos is ránk támadhat, így jól jön, ha be tudunk bújni egy láda, vagy egy ajtó mögé, de nem elhanyagolható a verekedés sem. 

A történet közvetlenül a Casino Royale után folytatódik. Bondnak ezúttal egy rejtőzködő terrorszervezettel, a Quantummal kell felvennie a harcot, az aktuális hölgyszereplő(k) megjelenésével, de minden más korábbi, bondos sallang abszolút elhagyása mellett. 

Az Inversion egy TPS akciójáték, melynek főszereplője David, aki elveszett kisfiát keresi egy idegen invázió kellős közepén. A játékélmény savát-borsát ezúttal azonban nem az unalmas fedezékrendszer, az ígérgetett "remek AI" adja, hanem a megszálló lutadore-erők gravitációs technológiája: képzeljétek el a Half-Life 2 gravifegyverét, csak épp a következő fokozatra kapcsolva, hogy megfeleljen a 2012-es elvárásoknak. 

Az I Am Alive egy igen érdekes felütéssel kezdő akció-kalandjáték: hősünk egy hétköznapi fickó, aki a fiktív Haventon legszörnyűbb földrengésének egyik túlélőjeként tér magához a majdnem teljesen elpusztult városban. A romok között bűnbandák garázdálkodnak, segítség sehol, ember embernek farkasa... keserű kilátások, mondhatom. A sztori háttere persze több egy kis földrengésnél, hősünk pedig útra kel, hogy túlélje minden idők egyik legnagyobb természeti katasztrófáját.

(Jane jön vissza! Most már tudja, hogy a saját város segítségével a sikeres fiatal nő. Ezúttal azonban nem kell csak építeni egy házat, de kezdődik építését a város infrastruktúrájának először, mint például az elektromos erőművek, víztorony, stb Hire a legjobb dolgozók, a legmodernebb technikai eszközök, hogy megteremtse a városban az álmod és hogy minden polgár boldog! Kövesse az álmod Jane új Realore Studios játék - Jane Realty!)
A honosításért köszönet Parókának és Roliboynak!

(Készüljön fel a modern csatákat! Védd meg a szigeteket gonosz ellen támadók a dzsungelben!
A csapat lesz, modern kivitelű mesterlövészek, tüzérek, rakéták, jég tornyok és egyéb nagy dolgokat. Egy mély konfliktus sör közted és a gonosz betolakodókkal szemben. Küzdelem hogy megvédje a szabadság és a szabadság.
Küzdelem a trópusi szigetek, a hegyek és sivatagok.
 

Az Insane 2 számos újítást kínál a terepverseny műfajban. A hagyományos időre menő mód mellett a játék 9 másik móddal is rendelkezik, köztük a népszerű „Capture the flag”, „Gate hunt” és „Pathfinder” módokkal, valamint néhány új versennyel, mint a bónuszvadászat, területfoglalás és helikopter-üldözés. E módok mindegyike elérhető többjátékos módban is, melyben egyszerre nyolc játékos vehet részt.

“You should buy Invisible, Inc. because, like I said, I think it’s the best turn-based strategy game to come out in years. But you should love it because it’s a creative endeavour that offers such rich moments. Just don’t let this sneaking masterpiece slip you by.”
Rock, Paper, Shotgun

Annak ellenére, hogy a Juiced első része hatalmas bukás volt, reményteli optimizmussal tekintettünk a játék második részére, ami érezhető is volt a júliusban leközölt ismertetőből. Akkor üdvözöltük azokat az újításokat, amelyeket a készítők ígértek, mint például az ötletes driftpályák, a játékos DNS jellemzőinek tárolása és online felhasználása, vagy a járművek számtalan modifikációs lehetősége.

A Juiced 2: Hot Import Nights PC-re, PS2-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, PSP-re és Nintendo DS-re szeptember utolsó napjaiban jelent meg, mi pedig a boxos verziót választottuk tesztalanyunknak.