ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » I - J

A kategóriában található bejegyzések: 49
Mutatott bejegyzések: 13-24
Oldalak: « 1 2 3 4 5 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

Unleashed  and  unforgiving.  Can  you  rise  to    the  challenge?
Immortal: Unchained is the latest addition to the genre  of  ultra-
hardcore action RPGs. Take the role of a living  weapon,  unleashed
to stop the source of a cataclysmic event threatening  to  end  all
worlds.

I Hate Running Backwards is a never-ending adrenaline packed shoot\'em
down roguelite that puts the emphasis on destruction and fighting never
ending waves of enemies while time traveling through procedurally
generated worlds!

A Baldur’s Gate felújított verziói után nem áll meg az Infinity motorral hajtott szerepjátékokat restauráló gépezet: most épp a HD-re pofozott Icewind Dale fog a szabadidőd ellen frontális támadást intézni. A havas hegyormokra és kéngőzös labirintusokba csábító kalandnak nehéz is ellenállni…

Create  and  play on  an unlimited  amount of  minigolf  courses  in
Infinite  Minigolf,  a never  ending minigolf  experience  from  the
experts at Zen Studios! Take  part in  competitive  tournaments  and
challenges,  unlock  and  utilize powerups,  and  experience  unique

Player takes on the role of the two pilots, Jack and Amelia, as they attempt to take down Nazi aerial menace across a rich campaign of missions, each with numerous objectives and enemies as well as side objectives. 

Illusoria is a 2D platformer game that recalls all of those platformers that emerged during the nineties. Games such as Flashback, Heart of Darkness or Another World.
Illusoria is a game where players can immerse themselves in a fantasy world full of wonderful characters and terrible monsters. 

Az Impact Winter egy túlélőjáték. A zsánerhez illő szegényes, a dizájnt teljes mértékben kiszolgáló történetet kapunk: meteor csapódik a földbe 2 évre teljes sötétségbe borítva azt, ahogy a játék neve is utal a jelenségre. Akik ezt az időszakot a Monopoly és az Uno rongyosra játszásával valahogy átvészelték, most a szélsőséges téllel, az ebből adódó élelemhiánnyal és a legkevésbé sem strand-pozitív hőmérséklettel kell hogy szembenézzenek. 

Idén valahogy divatba jött a pokoljárás, egy akciódús horror-FPS is a mélybe taszít minket, legalábbis ezt ígéri nekünk a Telepaths Tree, az Inner Chains fejlesztője. A srácok ma kiadtak egy új játékmenet előzetest, mi pedig máris többet akarunk.

Immortal Redneck is a FPS set in Egypt with rogue-lite elements. The game mixes old-school first-person shooter action with a rogue-lite mechanics. Frantic gameplay, twitch controls and an arcade-style feel meet randomly generated dungeons, a complete skill tree, permanent death and 9 classes with different traits.

Infinite Tanks fortifies the combat sim genre with limitless personalization in the form of a unique card-driven customization system. Players can mix and match individual tank parts to design their vehicle from the inside out, with cards for everything from engines and bodies to turrets, mines and rocket launchers.

Úgy tűnik, a Grand Theft Auto-sorozattal nem nagyon lehet versenyezni, vagy legalábbis aki megpróbálkozott vele, csúnyán elhasal. A modern, nyitott világú város és a komolyabb gengsztersztori, valamint a kapcsolódó játékmechanizmusok annyira kidolgozottak, hogy a konkurencia inkább a lazább, könnyedebb, humorosabb irányba indult el.

Úgy tűnik, a Grand Theft Auto-sorozattal nem nagyon lehet versenyezni, vagy legalábbis aki megpróbálkozott vele, csúnyán elhasal. A modern, nyitott világú város és a komolyabb gengsztersztori, valamint a kapcsolódó játékmechanizmusok annyira kidolgozottak, hogy a konkurencia inkább a lazább, könnyedebb, humorosabb irányba indult el.