ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok

A katalógusban található bejegyzések összesen: 2436
Mutatott bejegyzések: 2377-2388
Oldalak: « 1 2 ... 197 198 199 200 201 202 203 »

Már nem ismeretlen számunkra a virtuális kamionvezetés, hiszen nem ez az első próbálkozás a világtörténelemben. Igazából a személyes tapasztalatom az ezzel a dologgal kapcsolatban, hogy felesleges erőlködés, ugyanis hosszútávon az ilyesmit nem nagyon lehet élvezni, maximum a hálózati funkcióit, ami pedig legfeljebb a hangulatunkon javíthat, mert egy ilyen játékot ugyebár nem lehet véresen komolyan venni.

A Juiced 2: Hot Import Nights PC-re, PS2-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, PSP-re és Nintendo DS-re szeptember utolsó napjaiban jelent meg, mi pedig a boxos verziót választottuk tesztalanyunknak.

Sosem gondoltad, hogy egyszer így alakul: rád vadásznak a nagy üldözésben. De vadász vagy te is. Most mindent kockára kell tenned a volán mögött, hogy beépülhess egy kíméletlen nemzetközi gengszterbandába, és megadd a kegyelemdöfést a rosszfiúknak.

A Need for Speed: Carbonban a versenyek a városban kezdődnek és a kanyonokban érnek véget. A játékosnak könyörtelen harcot kell folytatnia a város feletti irányításért és utcáról utcára kell meghódítania a rivális városnegyedeket. A veszélyes autóversenyzés egyetlen célja maga a célbajutás – a tiltott száguldást azonban a rendőrség sem nézi jó szemmel.

Egy srác, éppen graffitizik egy vonat oldalára, amikor is megjelenik, egy őr, vagy nem tudom mi és elakarja kapni. Ekkor az emberünk elkezd menekülni és innentől jövük mi.Az emberünk rohan, nekünk pedig irányítani kell.

A játékban egy kommandós osztag vezetőjét irányítjuk és többedmagunkkal kell megfelelnünk a kapott szituációnak! Ideáig ez rendben van, sok játékban volt már ehhez hasonló helyzet, de amint betöltjük a SWAT 4-et, mindjárt másképpen fest a helyzet! Először is megkapjuk a feladatot, miszerint meg kell tisztítanunk egy éttermet a rosszfiúktól és kiszabadítanunk a túszokat! 

Versenyezz, üldözz, fedezz fel, hogy te legyél a leghírhedtebb! A Criterion Games újragondolja a Need for Speed sorozat legkedveltebb, legjobban fogyó epizódját, a Need for Speed™ Most Wanted játékot. 

A grafikai motorhoz nem nyúltak a fejlesztők, hiszen ekkor ez még teljesen megállta a helyét, ugyanakkor fejlesztettek rajta egy - két dolgot, amivel kicsit jobb lett az egész. Ugyanakkor a gépigény nem nőtt sokkal, nem kellenek a baromi nagy rendszerek, beéri egy közepes PC - vel is, ami nagy dícséret egy ilyen játéknak!

Nehezen tudtam belekezdeni a cikk megírásába, ugyanis valahogy nem találom sosem a Quit menüpontot a játékban. Ehelyett mindig a Race Map, Go Undergound gombokra tévedt a kezem. Az Electronic Arts ismét függőséget alkotott, ha lehet így fogalmazni.
Néhány nappal ezelőtt jelent meg a Need for Speed sorozat hetedik tagja. 

Az előző rész "szebb de rosszabb" elméletét szerencsére félretette a fejlesztőcsapat, így a High Stakes egy belevaló NFS bőrét kapta magára. A grafika természetesen újfent szebb lett, a fizika is visszatért a reális kategóriába. Autóink ezúttal törtek is, amely teljesítményükben is érezhető változást hozott. 

A program motorja teljesen új a negyedik részhez képest. Az egész motort újraírták az alapoktól kezdve, hogy minden eddiginél szebb és jobb játékot alkossanak. Ez sikerült is, és bár a játék semmi egetverő újdonságot nem hordoz magában, mindent a végletekig finomítottak, és a ma már standardnak minősülő grafikai megoldások mind megtalálhatók benne. 

A Ford vitathatatlanul a világ autógyártásának egyik legnagyobb márkája. A Ford Racing 3-ban a T-Modeltől egészen napjaink legújabb autócsodáiig vezetheted a gyár különféle autóit. Rengeteg kihívás, izgalmas versenyek várnak rád! Vezesd Fordodat a csúcsra!