ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok

A katalógusban található bejegyzések összesen: 2436
Mutatott bejegyzések: 2389-2400
Oldalak: « 1 2 ... 198 199 200 201 202 203 »

A háromdimenziós autóversenyben két pályát és két autót találhatunk: Mustang GT és F-150. A hagyományos elemekkel rendelkező játék szép grafikával és élvezetes játékmenettel rendelkezik, ugyanakkor a program inkább arcade-jellegű mint szimuláció.

A játék tisztességes neve: COMMAND AND CONQUER RED ALERT II
A játék 2 CD-n foglal helyet, illetve van egy kiegészítő lemez új küldetésekkel (YURI'S REVENGE).
Az első CD az Amerikai, a második az OROSZ küldetéseket tartalmazza (kétszer 12 pálya).
PC-re jelent meg, minimum konfiguráció kb: 300 MHZ processzor, 32MB ram, Win98/XP.
Telepítés után ne felejtsétek meg felrakni a javítást is a játékhoz!
Új játék kezdésekor választhatunk, hogy az AMERIKAI vagy az OROSZ küldetéseket akarjuk játszani, illetve választhatjuk a gyakorlást (TUTORIAL).
A története szorosan az előző rész után játszódik. A Citadel megsemmisülése folyamán felszabaduló energia egy szuperportál létre jöttét eredményezte. Az épület számítógépéből kinyert adatokat a White Forest (Fehér Erdő) nevű titkos bázison tartózkodó tudósok csoportjához kell eljuttatnia Gordon Freemannek. 

A játék a fikcionális City17-ben és környékén játszódik a közeljövőben. A főszereplő a tudós Gordon Freeman, aki doktorátust szerzett elméleti fizikából. Dr. Freeman egy utópikus környezetbe csöppen, ahol a Black Mesaban történt baleset következtében nyílt portálkapukon érkezett idegenek uralják a Földet.

A 18 Wheels of Steel sorozat hatodik része, ahol ismét az utakon száguldva különféle izgalmas küldetéseket teljesíthetnünk. Fuvarozás és száguldozás mellett a különféle pénzügyi tevékenységre is nagy hangsúlyt fektet a program, Szép grafika, kiváló fizikai szimuláció, külső és belsőnézetek, illetve élethű hangeffektus jellemzi.

A Haulin a 18 wos wheels of steel kamionos sorozat legújabb játéka. A játékot lehet játszani könnyű, közepes és nehéz módban. Én azoknak ajánlanán a könnyű játékmódot akik most játszanak vele először mert a könnyű módban 50.000 dollárral kezded a játékot és nincs is akkora forgalom. 

Igen. A játékban kamionokkal szállíthatsz árút egyik helyből a másikba, majd ha levitted az árút pénzt kapsz érte. Eleinte csak egy cégnek fuvarozol, ő adja meg neked hogy hol van az árú, és hogy onnan hova kell elvinned, majd ezért pénzt ad. Ha elég pénzt gyűjtöttél kiléphetsz a cégből és saját céget alapíthatsz, amit te irányítasz. Vehetsz fel sofőröket, ezzel is növelve a céged nyereségét.

Háromdimenziós kereskedelmi játék, melyben hatalmas kamionokat is vezethetünk. A játékban különböző feladatok közül választhatunk: pénzkeresés, területek meghódítása stb. A játék két része (kereskedelem, szimulátor) szorosan egybe épül - közepes grafika, egyszerű kezelés jellemzi a programot.

A18 Wheels of Steel, valamint az Euro Truck Simulator sorozatokat készítő SCS Software játékban Németország útjait és városait járhatjuk be hatalmas kocsikkal. A feladtunk egyszerű: különféle árukat és egyéb, például veszélyes vagy nehéz szállítmányokat kell célba juttatnunk.