ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » W - X

Worms Armageddon 3.7.0.0 [WinXP-7-8] Pc
2015-02-15, 7:42 AM

A Team17 úgy látszik, belátta ennyi idő után, hogy nem feltétlenül valami új dolgot kell erőltetni, sokkal célravezetőbb, ha a közönségkedvenc ízeket próbálják újrafőzni, kiforrottabbá tenni, esetleg némi új fűszerrel megszórni az alapanyagot, hogy aztán az ízesebb lehessen, mint valaha. A next-gen konzolok térhódításának idején szinte ordított magáért egy jó Worms játék a Live piactérre, úgyhogy 2007-ben meg is jelent egy eléggé vérszegényre sikeredett konzolátirat a széria első részeiből — most viszont egy vadonatúj epizódot köszönhetünk, amely még idén PC-re is tiszteletét teszi.

Megjelenítésben minden marad a régi 2D-s, ám a háttérgrafikák és a pályaelemek azért megváltoztak: szebbek lettek. A Worms Armageddon hagyatékát őrzik a pályák stílusjegyei, csupán magas felbontású változatokat készítettek belőlük, persze újdonságok itt is akadnak. De nem csak megjelenítésben köszönthetünk új dolgokat, hanem teljesen új felépítésű pályákat is kapunk. Ilyen például a magas toronyszerű tereptípus, illetve a vékony folyosókkal ellátott változat, vagy esetleg a teljesen zárt üreges összeállítás. Egytől egyik szórakoztatóak és más játékstílust igényelnek. Ha már így belejöttem az újdonságok taglalgatásába, akkor nem mehetek el szó nélkül a kukacok testre szabhatósága mellett sem, hiszen csini tökfödőjük is lehet már, sőt a színüket is variálhatjuk egy csapaton belül. Tömérdek új sírkőt is kaptunk, a beszédhangokról és a győzelmi táncokról nem is beszélve.

Minimális gépigény:   Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 100 MHz
   
CPU: Pentium 150 MHz
 

RAM:

http://gepigeny.hu/
32 MB
   

RAM:

http://gepigeny.hu/
32 MB RAM
 
VGA: 2 MB SVGA video card
   
VGA: 4 MB video card
 

OS:

http://gepigeny.hu/
Windows 95/98
   

OS:

http://gepigeny.hu/
Windows 95/98
 
HDD: 50 MB hard-disk space
   

- Az IMAGE mappában lévő WA.mdf fájlt mountolod feltelepited a játékot

- Utánna a WAPatch.exe patcheled a játékot

- Majd 3-dik lépés elinditod a GfxUpdate.exe

- 4-dik lépésként update 3.7.0.0.exe felpatcheled

- Végül no_intro.reg katt és hozzáadod az regisztrációs adatbázishoz

-Játszol

Tesztelve:Windows Xp Windows 7 és Windows 8 32-bit rendszereken indul

64-bit.es op rendszereken nincs tesztelve!


Kategória: W - X | Hozzáadta:: stansfield
Megtekintések száma: 434 | Letöltések: 62
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]