ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Programok

A kategóriában található bejegyzések: 12
Mutatott bejegyzések: 1-12
Oldalak:

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Letöltések szerint · Megtekintések szerint

A segédprogram tisztítására törmeléket az operációs rendszerben. A munkájuk során, CCleaner (Crap Cleaner) keres és eltávolítja a nem használt fájlokat.Ezek a következők: a cookie-k, történelem, látogasson telek IE, ideiglenes internetes fájlokat, keresési kifejezések, fájlok, Lomtár, stbRáklikkel az ideiglenes fájlokat a harmadik féltől származó alkalmazások:Firefox, Opera, Media Player, eMule, Kazaa, Google Eszköztár, Netscape, Office XP, Nero, Alcohol 120, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip, GetRight, Morpheus, Download Accelerator Plus, VirtualDub,ZoneAlarm és még sokan mások.Lehet alávetni a tisztítást és a rendszerleíró adatbázis a Windows, hogy megszabadítja a felesleges kiterjesztését is, a régi könyvtár dll és rossz módon felhalmozni jelentős számú, főleg miután a telepítését és eltávolításáta különböző programok. Miután végzett az összes ilyen műveleteket a rendszer, akkor nem csak szabadítson fel lemezterületet, hanem növeli a rendszer összteljesítményét.

Könnyen kezelhető, grafikusfelülettel rendelkező WINRAR V5.40 32 bit /magyar/ tömörítő- és archiváló szoftverrel elsősorban RAR-típusú állományokat kezelhetünk, illetve hozhatunk létre. Egyéb lehetőségek: zip, arj, lha, tar stb. adatok kezelése, önkitömörítő archívumok előállítása, darabolás, jelszóvédelem, ellenőrzés, Explorer integrálás.

 újdonága a tömörítési sebesség és hatékonyság növelése, illetve támogatja a Blu-ray ISO fájlokat.

Univerzális karbantartó szoftver a CCleaner Professional amivel pár kattintással optimalizálható a Windows teljesítménye. Egyetlen kattintással megkeresi a legjellemzőbb területen fellelhető fölösleges fájlokat, böngésző előzményeket, illetve a naplófájlokat ezeket el is távolítja.

Tudja még takarítani a regisztrációs adatbázist, konfigurálható az automatikusan induló szoftverek listája, de a régen használt alkalmazások uninstallálása is a felületéről kezdeményezhető. A CCleaner Professional ingyeneskiadása kevesebb lehetőséget biztosít. Bővebb információt a használatáról itt találsz.

A CCleaner Professional a népszerű karbantartó alkalmazás fizetős változata, ami kibővített szolgáltatásokkal van ellátva. Áttekinhetőek vele az automatikusan induló programok listája, mindenre kiterjedő rendszertakarítást lehet vele kezdeményezni.

A legfájóbb veszteség a Windows Media Center, amely már nem képezi a rendszer részét és a futtatása sem támogatott. Az úttörő szoftver, amely a PC-s világba az elsők között hozta el a tévézés élményét, a Microsoft egy stratégiaváltásának áldozata, a cég egy ponton úgy döntött, hogy a PC-s Windows nem része a nappaliért folytatott csatának, oda kizárólag az Xbox konzolokat pozicionálja a vállalat. A stratégia eredményeképp a tévés-távirányítós használatra optimalizált Media Center immár a nem támogatott (deprecated) státuszt kapta. A döntés nem előzmény nélküli, a Media Center Windows 8 alá is csak fizetős kiegészítőként volt elérhető, fejlesztést pedig hosszú évek alatt nem látott. Nagy kár, a Microsoft évtizedes előnnyel rendelkezett ezen a területen az Apple TV és a Google változatos tévés próbálkozásai előtt.

Megjelenést tekintve, minden Microsoft Office 2010 alkalmazást kissé módosítottak. Megtartották a "sávos" kezelőfelületet – egy sokkal letisztultabb, majdhogynem minimalista stílusban –, de Az Office gombot átnevezték "Fájl"-ra és most már másképp néz ki az osztásmező is. Nemcsak közvetlen hozzáférést biztosít minden dokumentumot érintő feladathoz, hanem még részletes információkat is tartalmaz az éppen készülő dokumentumról.

A Microsoft Office 2013 nem egy forradalmi frissítése a kiváló irodai csomagnak, de ez az első Microsoft Office verzió, amely jó felhő (cloud) integrációval és érintést támogató (touch-friendly) kezelőfelülettelrendelkezik.

A SkyDrive lesz a Microsoft Office 2013 tartópillére. A beállításokdokumentumokmintasablonok, és még a személyre szabott felhasználói szótárak is szinkronizálva lesznek a felhőben, így mindig ugyanolyan Office-élményben lehet részed, bármilyen eszközt is használsz és bárhol is tartózkodsz.

Néhány közösségi oldalas funkció is bekerült a Microsoft Office 2013-ba, mint amilyen például az automatikus képimportálás a Facebookról, Flickr-ről vagy hasonló oldalakról. Könnyebb lesz így már bármit is megosztani és ezáltal együttműködni. A felhasználók most már többszemélyes videókonferenciát is tarthatnak, mialatt éppen egy dokumentumon dolgoznak.

Az Office 2016 Otthoni és vállalati verzió úgy van kialakítva, hogy segítséget nyújtson a gyorsabb létrehozásban és kommunikációban. Ehhez időtakarékos szolgáltatásokat, új, modern megjelenést, beépített együttműködési eszközöket, valamint e-mailekhez, naptárakhoz és névjegyekhez az Outlook erejét kínálja. Ezen kívül, a dokumentumok menthetők a OneDrive-felhőbe, így bárhonnan elérhetők.

Any Video Converter – egy erőteljes funkcionális szoftver a gyors és minőségi átalakítása fájlokat egyik formátumból a másikba. A szoftver lehetővé teszi, hogy konvertálni a fájlokat a különböző média formátumok tekintheti meg a számítógépen vagy a szükséges mobil eszközön. Any Video Converter lehetővé teszi, hogy az átalakítás a rendelkezésre álló profilok a beállított paraméterek vagy testre azokat kézzel a felhasználó igényeinek. A szoftver rendelkezik egy beépített lejátszó előnézeti. Any Video Converter egy kényelmes és intuitív felületen.

Az Ashampoo Burning Studio 6 Free version v6.61 Corporate Edition, CD/DVD és Blue-ray médiákat támogat és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. Kezelését a mindenhol megjelenő varázsló teszi egyszerűvé és kezelhetővé a kezdők számára. Az adat- és zenei CD-írás, valamint komplett másolás mellett biztonsági mentésekre (ISO és könyvtár-backup) is felhasználhatjuk, videóknál pedig a DVD-video, VideoCD, illetve a Super VideoCD-k írását támogatja. Felhasználhatjuk zenei CD-rippelésre és az így lenyert zenék tömörítésére MP3 formátumba. 

[ RELEASE INFO ]

  • File: W10X64.PRO.MULTi7v2.Sep2016.iso
  • Size: 5,40GB
  • Format: Bootable ISO
  • CRC32: e3043911
  • MD5 : b2b98819951d5b8df5ea369f531a641f
  • SHA-1: a96de679a21744bca33ba049687513f897834cfd

Nincs tesztelve!

Gyors és megbízható antivírus megoldás,
mely védelmet nyújt az internetes
károkozók minden fajtája ellen.

Az ESET NOD32 Antivirus proaktív módon képes blokkolni
a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépedet.

Legyenek gyermekei az
online világban is biztonságban!
Gyermekei számára a digitális világ tele van izgalmas dolgokkal.
Az ESET Parental Control for Android segítségével a szülők ellenőrizhetik, hogy gyermekeik telefonjaikon milyen weboldalakat nyitnak meg, milyen alkalmazásokkal játszanak, vagy akár  rugalmasan beavatkozhatnak, hogy letiltsák azokhoz a hozzáférést. A program barátságos módon elmagyarázza a gyermekeknek, hogy melyek azok az internetes oldalak és androidos alkalmazások, amelyeket biztonságosan használhatnak, megnyithatnak.
.