ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » W - X

WindForge-HI2U Pc
2014-03-24, 10:50 PM

WindForge

Cím: Windforge
Műfaj: Akció, Indie, Szerepjáték
Fejlesztő: Snowed In Studios
Kiadó: Snowed In Studios
Megjelenés dátuma: 11 Márc 2014

Crack/serial/patch:  Van/nincs/nincs
Link:  http://store.steampowered.com/app/266170/


A játékot a Snowed In Studios könyörögte fel Steam Greenlightra, miután Kickstarteren éppen hogy összekalapozták a kitűzött ötvenezer kanadai dollárra rúgó fejlesztői költséget; ez alig négy hónappal ezelőtt történt, szóval egy piros pont jár azért, hogy nem tologatták sokáig a megjelenést. A játékot Terraria-klónként könyveltem el már az első sorban, pedig nyilván árnyaltabb a helyzet: a fejlesztők a Contra-sorozatot és a Minecraftot emlegetik szellemi elődként. Viszont lehetetlen azt mondani, hogy ez nem olyan, mint a Terraria: 2D-s akció, horizontális-vertikálissal, 360 fokos célzással, van craftolás, generált világ... és így tovább.

Így tehát ott tud igazán domborítani, ahol másmilyen: steampunk léghajókat építhetünk, amelyek működőképesek, bálnákra vadászhatunk, elmerülhetünk egy teljesen karakteres világban. Ez nagyon szimpla koncepció, de előfordulhatnak mélységei, kellemes rétegei. És azt meg is hagyom, a játék világa egészen konzisztens, esztétikus és felismerhető. Aranyos már az elején is a karakterlap lepecsételése, amikor is kiválaszthatjuk karakterünk származását és vele együtt kasztját: Wurstein (hentes), Englestrom (kereskedő), Walstrom (tengerész), vagy Alderstein (talajkutató).

OS: xp/vista/Windows 7 or later
Processor: Core 2 Duo
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 512 MB graphics memory and Open GL 3 compatible GPU
Hard Drive: 2 GB available space

Telepítés:

Mountolod,vagy kiírod
Telepíted
Crackeled
Játszol


Kategória: W - X | Hozzáadta:: stansfield
Megtekintések száma: 2164 | Letöltések: 10
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]