ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » W - X

Warmachine Tactics-RELOADED Pc
2014-11-27, 7:27 PM

Warmachine Tactics
Platform: PC
Kategória: szerepjáték

Nem ismered a Warmachine-t? Nem baj. 2014 közepén-végén biztosan megismered, hiszen a legújabb -- rendkívül sikeres -- Kickstarter projektnek köszönhetően mindenki megveheti majd a Warmachine Tactics című körökre osztott, steampunk környezetben játszódó harci-taktikai programot, mely PC-re és Macintoshra érkezik, sőt lehet, hogy mobileszközökre is.
Írta: Pozandr
Dátum: 2013. július. 13. 14:44
A Warmachine eredetileg egy táblajáték, melyet először 2003-ban jelentetett meg a Privateer Press nevű cég. A játékban fémből és műanyagból készített, különböző frakciókhoz tartozó karakterekkel kellett vívni a háborút, melyben a cél természetesen a Vas Birodalmak (Iron Kingdoms) feletti uralom megszerzése. A táblajáték verzió figurái 2004-ben és 2005-ben is elnyerték a legjobban kidolgozott miniatűrök díját.

A videojátékot a WhiteMoon Dreams fejleszti, és szellemi elődnek a Final Fantasy Tacticsot, a XCOM sorozatot és a Valkyria Chroniclest tekintik. A játék természertesen tartalmazni fog egy -és többjátékos részt. A Vas Birodalmak feletti uralomért négy nép küzd egymással: a hódító és birodalmias khadorok, a fejlett technikával rendelkező cygnarok, a fanatikus menothi protektorátus, és az élőhalottak birodalma, a Cryx tagjai. Ezek mellett lesznek még kisebb-nagyobb frakciók, amelyek érdekeiknek megfelően csatalkozhatnak a négy nagy nép valamelyikéhez.


A sikeres játék kulcsát természetesen a megfelelő egységek legyártása és azoknak irányítása jelenti. Az egységek között kapcsolat lesz, maga a játékmenet is erre épül: egy kisebb egység tudja, hogy a nagyobb egység tagja. Az egységek hatékonyságuk növelése érdekében kombinálni tudják képességeiket, de természetesen azok kiválasztása lesz a győzelem záloga. A sikeres harcokért, küldetésekért a csapatok tapasztalati pontokat szereznek, melyeket elosztva új lehetőségek nyílnak meg számukra. A játék több szóló kampányt is kap; először egy fiatal cygnar hadnagy, Allison Jakes történetét követhetjük végig a "No Man's Land" című küldetéssorozatban, de később más frakciók is kapnak lehetőséget. A multiplayer támogatja a szinkronizált és aszinkron játékot, online barát híján lesz automatikus macthmaking, illetve lesznek casual, rangsorolt, és bajnokság jellegű megmérettetések is. A fejlesztők azt ígérik, hogy rendszeresen bővítetni fogják a multit új térképekkel, lehetőségekkel, hogy a játékélmény mindig friss és új legyen.

És ami a lényeg: a játék már biztosan elkészül, ugyanis három napja indult a pénzgyűjtés a Kickstarteren, de a kért 550.000 dolláros összeg már összejött, sőt jelenleg a 680 ezret is átlépte. A projekt lezárásáig még 27 nap van hátra, és 1 millió 32 ezer dollárig vannak célok kitűzve.


Rendszerkövetelmény:
Processzor:4 magos / 2000 MHz
Memória: 4096 MB
Operációs rendszer: Windows 98/2000/ME/XP
Optikai meghajtó: 16x
Merevlemez: 20 GB
Grafika: SM 5.0, DX 11 / 1024 MB
Hang: DirectX 9.0 kompatibilis

Telepítés
1. Beolvasod
2. Telepíted
3. Crackeled
4. Játszol


Kategória: W - X | Hozzáadta:: stansfield
Megtekintések száma: 2235 | Letöltések: 8
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]