ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » U - V

Unravel (MULTi6) [FitGirl Repack] PC
2017-07-07, 8:04 AM

Az Unravel a stílusát tekintve egy oldalnézetes puzzle-platformer játék, melyben a kis piros főhőst irányítva kell megtalálnunk azt, ami elveszett. A hölgy családját. Kalandunk a hátsó kertben kezdődik, majd a tengerparton, az erdőben, a hegyekben, és a vasútállomáson folytatódik, a tizenkét különböző helyszín között vannak napsütéses, esős, havas, világos és sötét pályák, járunk a vadonban, a városban, és az ipari negyedben is. A pályák végigjátszásával egy fotóalbumot tölthetünk meg emlékekkel, Yarny apró termete pedig az egészet még csodálatosabbá teszi. Segítségével megláthatjuk a világ apró szépségeit, elmerenghetünk egy rügyező ágban, vagy egy szép virágban, de alulról átélve mindent a veszélyek is nagyobbak, már egy mélyebb pocsolya, vagy egy vadul mozgó fogaskerék is az életünkre törhet. A játék egyéni és szívhez szóló, ha pedig hasonlítanom kéne valamihez, akkor talán a Limbo, meg a LittleBigPlanet az, ami a legközelebb áll hozzá. És a stílus rajongóinak kötelező darab ez is.

A játékmenet sajátossága, hogy Yarny fonala folyamatosan tekeredik le. A kötél egyik vége otthon marad, bizonyos időközönként viszont találunk új gombolyagot, ami pótolja az elvesztett anyagot, éppen ezért pedig végig nagyon kell figyelnünk. Hősünket irányítva nem csak a különböző elénk kerülő akadályok megoldását kell megtalálnunk, de az átvezető legrövidebb utat is, ha pedig nem járunk sikerrel, a fonál letekeredik, Yarny pedig egy idő után már nem tud tovább menni. Érdekesség pedig, hogy fonala nem csak hátráltatja, de segíti is őt. Tud belőle lasszót csinálni, felmászhat vele valahova, átlendülhet egy szakadék fölött, vagy elhúzhat tárgyakat. A játék során sokszor kell nekünk úgy átrendezni a pályát, hogy megleljük a kiutat. A fonalat továbbá kifeszíthetjük két ág, vagy kampó közé is, így készítve házi trambulint, de nem egyszer kell majd hétköznapi tárgyakat olyan célokra használnunk, ami emberként nem jutna eszünkbe, egy szatyorból jó ejtőernyő lehet például, a futónövény indája pedig segít majd elérni a magasan fekvő helyeket.

MINIMUM SPECIFICATIONS

OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 - all 64-bit
Memory: 4 GB RAM
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 4GHz or AMD Athlon Phenom X2 @ 2.8Ghz AMD
Graphics – requires DX11 class hardware and DX11 feature set
• Desktop: GeForce 450GT or Radeon HD 5750 or better, with 512Mb or greater
• Laptop (Mobile): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G or Intel 4400 or better

Feltelepited és Játszol!


Kategória: U - V | Hozzáadta:: stansfield
Megtekintések száma: 33 | Letöltések: 8
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]