ÖsszesJáték 0 - 9 A - B C - D E - F G - H I - J K - L M - N O - P Q - R S - T U - V W - X Y - Z Végigjátszások Cheat - Kódok Játék - Tippek
Főoldal » Fájlok » Játék Letöltések » G - H

Halo Combat Evolved PC multiplayer + SP PC
2017-12-26, 2:54 PM

A Halo már-már sablonnak mondható történettel kezdődik, azonban közel sem ilyen sztorival folytatódik. Az emberiség szokás szerint kinőtte a Földet, ezért nincs mit tenni, el kell indulni bejárni azt a nagy feketeséget, ami a fejünk fölött van, és egyesek űrnek is szokták hívni. Miután fénysebességgel elindulnak a felderítések szokás szerint összeakadunk egy idegen fajjal, akit itt Covenant-nak hívnak, és még véletlenül sem békés szándékúak. Természetesen erősebbek és fejlettebbek az embereknél, így a kormány elkezd kutatni egy tökéletes gyilkológép kifejlesztése érdekében, ami aztán majd jól szétrúgja a covenantok hátsó fertályát.

Ez a project végül egy cyborgban elevenedik meg, és gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy mi is egy ilyen szerzetet fogunk irányítani, akit mindenki csak hatalmas tisztelettel övezve Master Chief-nek hív. Röviden ennyi az előzmény, a többit már Myko Alto bemutatójában is olvashattátok, azonban ha a fenti pár sor abszolválása után az a gondolat futna át az agyatokon, hogy mi ez a gyenge B-kategóriás hulladék, akkor nagyobbat nem is tévednétek, ugyanis habár a Halo kicsit �érdekes� szagú sztorival indul, ez valójában egy hatalmas és monumentális sci-fi történetté teljesedik ki, ahogy szépen haladunk előre a játékban.

Minimum:


Operációs rendszer: Microsoft Windows 98, Microsoft Windows Second Edition, Microsoft Windows Millennium Edition (Me), Microsoft Windows 2000, or Microsoft Windows XP.
Processzor: 733 megahertz (MHz) processor.
DirectX: DirectX® 9.0 or later. (DirectX 9.0b is installed by Halo.)
Memória: 128 megabytes (MB) of RAM.
Tárhely: 1.2 gigabytes (GB) of free hard disk space.
Videókártya: 32 MB with 3D Transform and Lighting capable.
Multiplayer: 56.6 Kilobytes per second (KBps) modem or 10 MB network adapter. Multiplayer servers require broadband to run a server. Additionally, you must have an Internet Service provider (ISP) or a Local Area Network (LAN), if you want to play multi-player games.
Hangkártya: Sound card, speakers, or headphones with multiplayer play.
Egyéb: 8x CD-ROM

Feltelepited és Játszol!


Kategória: G - H | Hozzáadta:: stansfield
Megtekintések száma: 89 | Letöltések: 9
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]